POIDS DE CONTROLE-GEWICHTEN

Webshop » GEW. ZONDER CERTIFICAAT » Testgewichten M1 ZONDER certficaat

Testgewichten M1 ZONDER certficaat

Testgewicht ZONDER certficaat M1 Testgewichten M1 ZONDER certficaat

Testgewicht ZONDER certficaat M1 Testgewichten M1 ZONDER certficaatTestgewicht ZONDER certficaat M1 Testgewichten M1 ZONDER certficaatTestgewicht ZONDER certficaat M1 Testgewichten M1 ZONDER certficaatTestgewicht ZONDER certficaat M1 Testgewichten M1 ZONDER certficaat
Voor wie niet werkt met een kwaliteitshandboek, is het niet steeds nodig om een certificaat bij de testgewichten te hebben.
Soms is er enkel nood aan één of enkele gewichten om zelf de juistheid van uw weegtoestel (-len) even na te zien.
Ook scholen gebruiken soms een testgewicht als educatief materiaal.
In deze gevallen kan overwogen worden om geen certificaat aan te vragen. Gewichten zonder certificaat kan je hier bestellen.
Let op: achteraf, als toch blijkt dat een certificaat nodig is, kan geen certificaat voor deze gewichten meer bekomen worden.
Bij twijfel of er al dan niet een certificaat nodig is, geven we graag advies.

De gewichten zonder certificaat die we hier aanbieden zijn ook gewichten klasse M1, met dezelfde juistheid en foutmarges als de gewichten met certificaat.

De knopgewichten (van1 g tot en met 1 kg) zijn in RVS/INOX en worden geleverd met een kunststof houder voor het opbergen.
De eco-blokgewichten (van 5 kg tot en met 50 kg) zijn in verlakt gietijzer en hebben een handvat om het verplaatsen makkelijker te maken.

Aangezien er geen certificaten moeten worden opgemaakt, is de levertermijn doorgaans korter. Reken op 2 à 3 werkdagen maximaal indien de gewichten op voorraad zijn in de fabriek.

Bij bestelling van een groot aantal gewichten (totaal gewicht hoger dan 40 kg), kan palletvervoer aangewezen zijn. Als dat zo is, wordt u van de verhoogde transportkost op de hoogte gebracht.


Vanaf / dès € 10.40